PROJEKTER


Her kan du læse om de projekter vi arbejder på i Tunes Of Tomorrow

I TOT er vi drevet af kærligheden til musikken, og fungerer som et ungdomskultur-eksponent. Vores vision er, at vi med projekterne i TOT kan bidrage til lokalområdet, og i samarbejde med de lokale unge kan skabe nogle spændende musikalske og kulturelle tilbud til unge, som har værdi for alle de involverede, artister, frivillige og publikum. 


Udover at vi laver koncerter for unge, planlægger vi både store og små projekter i fremtiden, lige nu er vi igang med planlægningen af, blandt andet en workshop for unge musikalske talenter i starten af 2024 samt en inspirations workshop for de unge i foreningen. Lyst til lave dit et projekt?

Har du altid gået og drømt om at gå i gang med dit eget projekt? Eller har du fundet på noget, du ikke kan finde andre steder? TOT foreningen, der kan hjælpe dig på vej med at udleve drømmen og få gjort ideer til virkelighed. Sammen kan vi realisere nye initiativer i kulturlivet. Vi har projektledere, der kan hjælpe dig på vej, når budgettet, pressearbejdet, fondsansøgninger og de tusinde andre ting skal på plads. TOT er kort sagt platformen, man kan bruge til at skabe nye projekter for unge.